VÅRT ERBJUDANDE

Personalförmedling

Genom personalförmedling blir konsulten en del i företaget och står under er arbetsledning. 

 

Här hyr ni konsulten under inledningsskedet för att sedan ta över konsulten som anställd hos er. Genom att du under ett par månader lär känna konsulten under inhyrningsperioden underlättar det för dig om du vill ta beslutet att anställa konsulten i slutet av perioden. Vi bemannar alla branscher och jobbar dagligen med att fylla på konsulternas CVn för att öka deras chanser till ett riktigt jobb.

Bemanning

Har ni oregelbundna arbetstoppar, vill kunna expandera efter företagets förutsättningar eller står ni inför en omorganisering som kräver extra arbetskraft?


Era behov styr vår bemanning och genom att använda vår bemanningstjänst kan du snabbt och effektivt få hjälp med att hitta personal och medarbetare för längre eller kortare tid. Vi har konsulter som står redo för arbete med kort varsel.  Genom vår goda lokalkännedom, närhet till våra kunder och vår flexibilitet kan vi erbjuda er säker leverans, hög kvalité och kostnadseffektiva lösningar.

Homeservice

Ibland kan vardagen kännas stressig när man ska hinna med att både jobba, skjutsa barnen till olika aktiviteter, laga mat, sköta om hushåll och trädgård samt allt annat man måste hinna med. Därför vill vi erbjuda en helhetslösning som skräddarsys efter just dina behov, så att ni ska kunna lägga mer av er tid på att njuta av livet. 

Vi hjälper kort och gott dig som privatperson med allt som rör ditt hus och trädgård.

Facilityservice

I våra Facility-tjänster kombinerar vi kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som få andra företag gör.

Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla genomförandet och uppdraget för att alltid överträffa kundens förväntningar.  Ett samarbete med Consultify är inte bara en god affär för ditt företag utan för hela samhället. Vi stärker våra medarbetare med fokus på trivsel och personlig utveckling. 

Consultify jobbar enbart med ungdomar mellan 18 och 30 år. Vi brinner för att skapa jobb åt ungdomar som är alldeles för bra för att vara arbetssökande eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer. På Consultify värderas det högt att våga drömma stort om sig själv och andra. Vi skall bli Nordens största service- och personalförmedlingsföretag för ungdomar. 

KALMAR

Huvudkontor

Bredbandet 1
392 30 Kalmar
Tel: 010-2071107

KARLSKRONA

Campus Gräsvik 4
371 75 Karlskrona
Tel: 010-2071107

VÄXJÖ

Framtidsvägen 12 A
352 57 Växjö
Tel: 010-2071107

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
HALMSTAD

Linjegatan 3D

302 50 Halmstad

Tel: 010-2071107

© 2019 by Consultify. Website created by Anna Broling