top of page

Jag har fått fast jobb med hjälp av consultify dem är väldigt bra att ha att göra med både gällande arbeten men också deras grymma personal som sliter hårt för att man ska få det så bra som möjligt.

Grymma helt enkelt!

Robin

Har fått fast tjänst hos ett företag tack vare Consultify och mig själv :D skrev in mig hos dom i slutet av Januari i år och nu redan på torsdag börjar jag jobba hos Swepall som fast anställd.

Visar du detta så kastar dom ut dig på jobb direkt!

: Ta det du får och bygg dig uppåt = ej kräsen!
: Ha glöden i ögat och brinn för att få komma ut och jobba
: Ligg gärna på och ring och fråga dom efter att få jobba = Var engagerad!
: Gör det du ska ute på arbetsplatsen och håll tiderna

Dom fixar så du får in en fot på olika företag sedan är det upp till dig hur resten ska gå, men tänk på att du är uthyrd från Consultify och representerar dom när du är på en arbetsplats.

Har allt att tacka för till Consultify! Jag hade verkligen tappat stinget om att få ett jobb och alla som har gått hos AF förstår nog precis vad jag pratar om. Men när David (från Consultify) ringde mig så ändrades allt, hade dock inga större förhoppningar och trodde att det skulle vara samma skit som allt annat men kan säga bokstavligt talat att jag hade grymt fel. Tog ca 1 vecka och sedan var jag igång och jobbade med som dom kallar för "hump" = hjälpte scenteknik med att bygga och riva scener på olika platser i Kalmar. Sen tog det inte många dagar och så fick jag börja på Swepall och där har jag vart sen dess och har nu fått en fast anställning :)

Det jag älskar mest av allt är att när jag ringde David (på Consultify) och berättade att jag har fått fast tjänst så tog han inte åt sig äran i huvudtaget utan bara rent ut sagt tryckte på med hur grym jag är och gav mig beröm osv David gillar att använda frasen DU ÄR EN SKÖN KILLE! Men David det är du som är en skön kille verkligen rätt man på rätt jobb :) har inte fått äran att ha kontakt med dom andra då allt har gått så fort men har fått höra att dom är lika grymma :)

Tror detta företag kommer gå hur långt som helst och en dag få AF att gå omkull. Tack för allt!

Joakim

Consultify hjälpte mig att byta karriärbana! De såg mig för mina intressen/ styrkor istället för mitt CV, och hjälpte mig att komma i kontakt med rätt företag för mig. De hjäpte mig få en chans som jag troligen inte fått annars.

Till skillnad från andra rekryteringsfirmor jag varit i kontakt med, så står Consultify för "Lite snack och mycket verkstad"!

De lovade mig ingenting mer än att de skulle hålla utkik efter något som passade mig. Och när de sedan väl ringde, hade de en intervju åt mig samma dag. Några dagar senare började jag på mitt nya jobb.

Som konsult känner jag mig sedd både på arbetsplatsen och hos min konsultchef på Consultify. Han ringer titt som tätt och kollar läget.

Consultify var helt klart rätt för mig!

Erik

Vill rikta ett STORT TACK till Consultify och de som jobbar med Homeservice. Trevliga, hjälpsamma, ödmjuka och jäkligt duktiga killar! Jag vill därför ge detta företag de bästa av rekommendationer och återkommer mer än gärna som kund.

Mia

Consultify jobbar enbart med unga talanger. Vi brinner för att skapa jobb åt unga talanger som är alldeles för bra för att vara arbetssökande eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer. På Consultify värderas det högt att våga drömma stort om sig själv och andra.

Vi skall bli Nordens största personalförmedlingsföretag för unga talanger. 

KALMAR

Huvudkontor

Bredbandet 1
392 30 Kalmar
Tel: 010-2071107

KARLSKRONA

Campus Gräsvik 4
371 75 Karlskrona
Tel: 010 -2071107

VÄXJÖ

Framtidsvägen 12 A
352 57 Växjö
Tel: 010 - 2071107

HALMSTAD

Linjegatan 3D

302 50 Halmstad

Tel: 010-2071107

KRISTIANSTAD

Stridsvagnsvägen 8a

291 39 Kristianstad

Tel: 010-2071107

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page