top of page

Consultify jobbar enbart med unga talanger. Vi brinner för att skapa jobb åt ungdomar som är alldeles för bra för att vara arbetslösa eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer. På Consultify värderas det högt att våga drömma stort om sig själv och andra. Vi skall bli Nordens största personalförmedlingsföretag för ungdomar. 

 

Hos oss får ni ett engagemang utöver det vanliga. Med våra tre verksamhetsben och professionell matchning så skräddarsyr vi en lösning för er.

Välkommen
Vi är nästa generations  personalförmedlingsföretag

Vår vision

Vi på Consultify är inte rädda för att drömma stort. Vår vision är att bli Nordens största service- och personalförmedlingsföretag för ungdomar. Vi skall bli bäst på att förmedla jobb!


För att nå vår vision har vi satt upp delmål. Ett av delmålen är att omsätta 200 miljoner och bli ett stort företag. När vi når dit så öppnar det möjligheter att utveckla ännu flera vägar och kanaler för att sätta Nordens ungdomar i arbete. Med fokus på omsättningstillväxt, vinstmarginaler, kundnöjdhet och varumärkesbyggnad stärker vi våra chanser att en dag nå vår vision. Visionen känns skrämmande och svår att ta på men är precis vad en vision skall vara, lätt kittlande i magen.

Vi har bestämt oss för att göra skillnad och det tänker vi göra, STORT!

Consultify Why

För Consultify har de egentligen aldrig handlat om hur vi får ungdomar i jobb utan att vi får det. Vi skall bli den stora pråmen som sköljer genom Norden och droppar av sig ungdomar i jobb överallt på många olika sätt och i samtliga våra affärsområden. Vi ser sedan till att i varje affärsområde vi startar har den mest kompetenta och den mest engagerade personalen som går att få tag i. Genom att strikt dedikerat jobba i våra olika affärsområden ser vi till att leverera riktigt bra tjänster till våra kunder. Men som sagt vi utgår alltid nr 1 ifrån vårt WHY, vi skall sätta Nordens ungdomar i jobb till varje pris!

medarbetare

Våra medarbetare älskar att göra affärer och sätta ännu flera ungdomar i jobb. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra interna rutiner för att leverera så effektivt som det bara går. För oss kommer det aldrig att finnas några gränser för hur bra vi kan bli på vårt jobb eller för hur många vi kan förmedla jobb till. Vi kommer alltid leverera ungdomar till er som är för bra för att vara arbetslösa eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer!

värderingar

Engagemang – just engagemang slår strategi vilken dag som helst i veckan! Vi har ett engagemang utöver det vanliga och ett sätt att agera som vi tror verkligen smittar av sig både hos kollegor och kunder. Vi krånglar inte till det utan med energi och enkelhet tar vi oss an svåra uppgifter. Genom vårt engagemang ser vi lösningar i allt!

 

Visionär – vi är och kommer alltid att vara visionärer. Vi har visionärshatten på oss hela tiden för att ständigt se längre fram än vad som är mänskligt möjligt. Men en vision är ingenting utan handlingskraft och mod. Därför måste vi lära oss den ädla konsten att ta av oss denna mössan ibland och bara göra en massa saker som för oss flera steg närmare vår vision!

Respekt – till kollegor, till konsulter och till kunder visar vi alltid respekt. Vi är ödmjuka inför det vi ställs inför och det vi uppnår. Vi respekterar att frågor internt och externt tas på största allvar. Vi låter aldrig en fråga får ligga o gro utan med korta beslutsvägar tar vi i den med en gång av just respekt! Respekt för andra handlar också för oss om att vara ärliga mot samtliga vi träffar och pratar med. Ärlighet och repsekt är vad det handlar om!

" Vi finns för att vi tror på Sveriges mest outnyttjade resurs #förbraförattvaraarbetslös 

#förnybartbränsle "

Visionären

Visionären – vem har egentligen rätt att ta sig på så stort allvar eller vem har egentligen rätt att tala om för någon annan människa att man inte duger eller att säga, det där kommer aldrig gå! Kan du inte bara lugna ner dig? Om du når hälften till dit du drömmer om så är det ”väl” ok!? Vad har du för plan b?

 

Jag skulle vilja dra de så långt som till att vem har egentligen ens rätt att tänka så!

Varför inte tänja gränser, varför inte få drömma som barnet i en gjorde en gång!

 

Vi föds som barn som vågar drömma, vi föds som barn som leker och lär sig saker varje dag. Som tar emot livet med öppna armar och som ser lycka i varje ny upptäckt. Sedan kom något emellan, (uppväxten och vuxenlivet)! Allt blev lite tråkigare och den lilla människa som för bara några år sedan var öppen och härligt lekfullt inställd på livet hade precis som att smälla igen en dörr försvunnit. Vi hade succesivt formats av vår omgivning för att rätta oss i ledet för att bli och göra som alla andra. Men någonstans har jag alltid känt att de finns där. Barnet som kallar på en och det lyckliga livet av att känna sig fri. Göra vad man vill och följa sina drömmar, med enda skillnaden såklart att man får ta ansvar för de man gör och ta konsekvenser. Annars skiljer egentligen ingenting förutom just de!......

Consultify jobbar enbart med unga talanger. Vi brinner för att skapa jobb åt unga talanger som är alldeles för bra för att vara arbetssökande eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer. På Consultify värderas det högt att våga drömma stort om sig själv och andra.

Vi skall bli Nordens största personalförmedlingsföretag för unga talanger. 

KALMAR

Huvudkontor

Bredbandet 1
392 30 Kalmar
Tel: 010-2071107

KARLSKRONA

Campus Gräsvik 4
371 75 Karlskrona
Tel: 010 -2071107

VÄXJÖ

Framtidsvägen 12 A
352 57 Växjö
Tel: 010 - 2071107

HALMSTAD

Linjegatan 3D

302 50 Halmstad

Tel: 010-2071107

KRISTIANSTAD

Stridsvagnsvägen 8a

291 39 Kristianstad

Tel: 010-2071107

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page