top of page

Vår story

”Beslutet fattades. De sa upp sig från sina dåvarande arbetsplatser och den 1:a September 2016 skålades det i champagne, Consultify hade fötts. Snart därefter insåg bröderna att de bara hade en person uthyrd i förmedlingsuppdrag”.

 

Tre bröder, alla ifrån olika håll i Sverige med tre helt olika erfarenheter i bagaget. Freddy, Rasmus och David har levt tre helt olika liv med skilda personligheter. Den ända gemensamma nämnaren bröderna egentligen har är viljan att göra skillnad i samhället och samtidigt kunna försörja sig på det.

Deras resa började likt många andra egenföretagare i början. Ingen lön, inga system, minimalt kundnätverk och inga konsulter. Rasmus som är säljansvarig på företaget fick i början parkera deras rostiga BMW från -97 på grannens parkering vid kundmöten för att synen av den bilen drog ner förtroendet ordentligt. Detta sporrade gänget enormt och ordspråket ”hårt jobb måste löna sig” har bekräftats flera gånger om sen början av resan.

 

Från första dagen togs beslutet att de skulle bygga en verksamhet som i framtiden skulle etableras i hela Norden. Tre bröder från Kalmar bestämde sig för att sätta sina skillnader åt sidan för att skapa något stort. De ska sätta alla ungdomar som är för bra för att vara arbetslösa, i arbete.

Vad som var  av stor vikt i början var att hitta ett team av kollegor som delade deras vision och drivkraft för att trygga skapandet av Consultify. Idag är dem ett team på 11 kanonkollegor  som blivit vänner för livet.

Resan för Consultify har precis börjat och den kommer vara livslång. Var den slutar är skrivet i stjärnorna. Vad som är säkert är att teamet bakom Consultify anser sig ha världens bästa jobb.

 

  • När konsulter  ringer till oss och tackar för att vi hjälpt dem till ett jobb de bara kunde drömma om, skapas en varm känsla i kroppen. Vi får bekräftelse på att vi faktiskt gör skillnad, det är de absolut bästa betyget vi kan få. Det som verkligen berör oss är när vi ser att vi motverkar utanförskap, när vi bidrar till att få människor att känna sig behövda och att de får en mening i sin vardag!

 

 

/Freddy, David & Rasmus

I media 
P1110694-2.jpg

Starten för homeservice

Berätta mer om de klasser du erbjuder. Lägg till bilder, text och länkar eller anslut data från din samling för att visa dynamiskt innehåll.

Läs mer
Tre_bröder.jpeg

När allt började

”Beslutet fattades. De sa upp sig från sina dåvarande arbetsplatser och den 1:a September 2015 skålades det i champagne, Consultify hade fötts. Snart därefter insåg bröderna att de bara hade en person uthyrd i förmedlingsuppdrag”.

54255040_2161086603937187_25632046994948

Från dröm till verklighet

Vi tror på sveriges mest outnyttjade resurs, ungdomarna. Genom hårt och professionellt arbete skapar vi ett engagemang utöver det vanliga.

Vi har bestämt oss för att göra skillnad och det tänker vi göra, STORT!

Historia.png

Vad driver oss

Vi tror på sveriges mest outnyttjade resurs, ungdomarna. Genom hårt och professionellt arbete skapar vi ett engagemang utöver det vanliga.

Vi har bestämt oss för att göra skillnad och det tänker vi göra, STORT!

Consultify jobbar enbart med unga talanger. Vi brinner för att skapa jobb åt unga talanger som är alldeles för bra för att vara arbetssökande eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer. På Consultify värderas det högt att våga drömma stort om sig själv och andra.

Vi skall bli Nordens största personalförmedlingsföretag för unga talanger. 

KALMAR

Huvudkontor

Bredbandet 1
392 30 Kalmar
Tel: 010-2071107

KARLSKRONA

Campus Gräsvik 4
371 75 Karlskrona
Tel: 010 -2071107

VÄXJÖ

Framtidsvägen 12 A
352 57 Växjö
Tel: 010 - 2071107

HALMSTAD

Linjegatan 3D

302 50 Halmstad

Tel: 010-2071107

KRISTIANSTAD

Stridsvagnsvägen 8a

291 39 Kristianstad

Tel: 010-2071107

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page